Heimdalsgade

Butik – 2200 København N

Renovering

Beskrivelse af projektet

På Heimdalsgade har KOMBYG Entreprise en tidligere kunde som har fået ombygget og renoveret en stor restaurant. De har nu besluttet sig at udvide, og gentager succesen og bruger KOMBYG Entreprise til dette. Et tilstødende lokale er blevet købt, og vi tager over fra start til slut. I denne situation ved vi hvordan der skal se ud, da det skal ligne resten af restauranten, og derfor ved kunden godt, at de med ro i maven kan overlade nøgler og projekt til os.

KOMBYG Entreprise værner om sine kunder, både nye såvel som gamle. Det er nemt at afslutte et projekt og rykke videre, men at fastholde kunder og tilsikre at de vil bruge én igen, dét er det svære.

250.000-500.000 KR.

2021

København N

45 kvm

VVS

Totalentreprenør

Maler

Trænger din bolig eller ejendom til et ansigtsløft?

KOMBYG Entreprise håndterer din entreprise, uanset om der er tale om større eller mindre projekter. Vi varetager opgaven, og sørger for at der er tryghed igennem hele forløbet, for dig som kunde.

Opgaverne for KOMBYG Entreprise har haft forskellige størrelser, og har været alt fra privatboliger, erhvervsejendomme, butikker, restaurationer og dets lignende. Ens for alle opgaver er dog; KOMBYG Entreprise tager sig af alt fra start til slut.

KONTAKT OS
close slider

    Skal vi hjælpe dig?

    Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.