Vikarservice i København og på Sjælland med +100 vikarer

Vi dækker 99,9% af vores forespørgsler inden for 10 minutter

Er du på udkig efter vikarservice til privat eller din virksomhed?

Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års kendskab til vikarservice. Det gør, at vi nemt kan tilbyde den rette vikarservice til privat og virksomhed døgnet rundt – alle ugens dage.

Her får du gode grunde til at vælge Kvik Vikar som din samarbejdspartner:

Vi tilbyder akut vikardækning fra dag-til-dag
Vi tilbyder længerevarende vikariat
Dygtige og veluddannede vikarer
Kundeservice hele døgnet – alle ugens dage
 Mulighed for fastvikar

Har din virksomhed brug for, at få professionelt hjælp? Det kan vi sagtens klare. Hver af vores kunder har individuelle behov og vi yder altid vores bedste service, for at spare jer for en masse bøvl.

Vi står klar, for at afhjælpe din mangel på personale. Vi garanterer dygtige og veluddannede vikarer, der tager dig som borger og din virksomhed alvorlig.

Fritvalgsordning

Fritvalg på ældreområdet betyder, at kommunen har pligt til at skabe grundlag for borgerens valgfrihed af leverandør af bl.a. madservice, personligpleje og praktisk hjælp.

Vi er et supplement til den ældrepleje og hvis du er visiteret til hjemmepleje eller en plejehjemplads, kan vi hos Kvik Vikar bidrage med den omsorg, hjælp og tryghed det kræver. Hvis kommunen har godkendt dig til hjemmehjælp, er det dig som bestemmer hvem du vil have hjælp fra.

Hvis du ønsker os, som din fortrukne leverandør, kontakter du visitationen i din kommune. Herefter klare visitator i kommunen og Kvik Vikar det praktiske.

Hvis du er i tvivl eller ønsker ydeligere information om os, er du velkommen til at ringe til os, og vi kommer gerne og aflægger et uforpligtende besøg.

Hjemmehjælp, der passer til din hverdag?

Søger du en ordning, hvor din hjemmehjælper kommer, når det passer dig? Hjemmehjælp handler netop om at hjælpe dig med at leve så godt som muligt. Derfor har du brug for en fleksibel hjemmehjælp, der tilrettellægger sin tid efter dig. Det betyder jo rigtig meget for din livskvalitet, at du eksempelvis selv kan bestemme, hvornår du kommer op om morgenen, og det kan du bestemme hos Kvik Vikar, ligesom du selvfølglige får din faste hjælper.

Rengøring

Du er i trygge hænder, når du lader Kvik Vikar sørge for at holde dit hjem rent og pænt. Vores medarbejder er en vigtig ressource til at gøre dig som borger tilfreds, og vi går derfor meget højt op i vores medarbejder velfærd og arbejdsglæde. Dermed er det også det samme rengørings team, der kommer hjem til dig hver gang, så du kan føle tillid til, serviceassistenten som kommer i dit hjem.

Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan vi kan opfylde dine behov for privat rengøring – eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hjælp til at finde jeres næste vikarer?

Lad os samarbejde og finde de rette kandidater til dig som borger eller erhvervsdrivende. Medarbejdere, som vil skabe værdi fra første arbejdsdag.

Kontakt os, allerede nu. Indsend en forespørgsel gennem vores kontaktformular eller ring på telefon 29 73 10 31.

Kvik Vikar er mere end blot vikarservice

Kontakt os allerede i dag, hvis du søger professionel og serviceminded hjælp.

Vores proces

1. Udfyld formular eller ring til os nu
2. Få tilsendt en pris på din forespørgelse
 
3. Du bliver oprettet i vores bookingsystem
4. Vi er klar til et godt samarbejde
KONTAKT OS
close slider

    Skal vi hjælpe dig?

    Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.