Vikarbureau til sundhedssektoren i København og på Sjælland

Vi er ikke bare endnu et vikarfirma. Vi er et dedikeret team – altid professionelle, fleksible og til tiden

Vores team

Vi hos Kvik Vikar, gør mere end blot at tage os af dig privat eller din virksomhed . Vi sørger for, det bedste vikardækning på dine vilkår.

Vores dedikerede team sørger for, at du altid får dækket din virksomheds eller private behov, til en pris, der er konkurrencedygtig.

Vi gør altid vores bedste for, at udføre enhver type af vikardækning.

Vores erfaring

Vores personale tæller mere end 15 års erfaring i branchen, og tager derfor arbejdet grundigt og seriøst hos vores kunder.

Som resultat heraf, samt indgående kendskab til udviklingen i branchen, har vi implementeret forskellige løsninger, der er til fordel for alle vores kunder. Det betyder, at vi kan varetage dine ønsker og behov.

Individuelle løsninger

Alle vores kunder får særskilte og individuelle løsninger. Det får du også. – Du får nøje beskrevet, hvilken type vikarløsning der vil blive varetaget af os og hvordan forløbet vil være.

Du får en erfaren vikar med forståelse for netop dine behov.

Vi er klar

Vores dygtige og veluddannede medarbejdere står altid til rådighed og er til enhver tid klar til, at hjælpe dig. Vi rådgiver og hjælper dig og vikaren således, at du får det bedste ud af vores samarbejde. Vi har dine ønsker og behov i centrum, og vil altid have dig med på råd i alle beslutninger.

Indsend en forespørgsel gennem vores kontaktformular eller ring på telefon 29 73 10 31.


Vi glæder os til at byde dig velkommen, i Kvik Vikar!

KONTAKT OS
close slider

    Skal vi hjælpe dig?

    Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.